Zamontowalem CB w ciekawym miejscu. Jak bedzie chwila wrzuce foty.
Głośniki 165 Ground Zero - które wybrać
Zwiń
X
-
Głośniki 165 Ground Zero - które wybrać
Potrzebuję pomocy, które GZ wybrać. Wszystkie są w podobnych cenach +/- 30zł ale które najlepsze? 8)
GROUND ZERO GZTC 165TX
GROUND ZERO GZIC 650X
GROUND ZERO GZTC165T
zestawienie i porównanie :arrow: http://www.ground-zero-audio.com/en/...s/compare.html
dzięx
-
-
Re: Głośniki 165 Ground Zero - które wybrać
Zamieszczone przez cysterniarzPotrzebuję pomocy, które GZ wybrać. Wszystkie są w podobnych cenach +/- 30zł ale które najlepsze? 8)
GROUND ZERO GZTC 165TX
GROUND ZERO GZIC 650X
GROUND ZERO GZTC165T
zestawienie i porównanie :
dzięx
hotrain, jaki model ? bo jest jeszcze kwestia ceny. GZ to tak w okolicach 400
Komentarz
-
-
cysterniarz, ja mam te, super dźwięk, ale lepiej pod wzmaka oczywiście je zapodać, czego nie mam niestety:
w porównaniu z r6a mają lepszy "środek".
Sklep motoryzacyjny AWparts.pl ➤ Części samochodowe ✅ Akcesoria do auta ✅ Chemia i sprzęt warsztatowy ✅ Darmowa wysyłka powyżej 50zł ✅ Sprawdź!
i swego czasu były w cenie, tyle gdzieś za nie dałem z 3 lata temu:
Komentarz
-
-
cysterniarz, jasne - warto zainwestować w jakość dźwięku, zresztą zobacz na pasmo przenoszenia (frequency), x-program dlsa ma 40-20000 hz, te inne (łącznie z r6a) mają 50-20000 hz, a to już słychać. Membrana z lepszego materiału, i co najważniejsze - ciężki i bardzo dobry crossover - sam się zastanawiałem gdzie to upchać, bo małe to nie jest, ale robotę robi :P
oczywiście podstawa dla takich głośników to wytłumienie drzwi, a i wzmak by się przydał w późniejszej kolejności, żeby uzyskać pełnie
Komentarz
-
Komentarz